voetbaltenue ronaldo juventus kind “Voetbal is makkelijk

voetbaltenue ronaldo juventus kind “Voetbal is makkelijk als je goede spelers hebt”, zegt Solskjaer tegen BT Sport. “Het zijn geweldige spelers en hun kwaliteit is ongelooflijk.

“Ik arriveerde op woensdagavond en had alleen donderdag en vrijdag met de spelers. Wayne Rooney sms’te me en gaf me wat advies – dus het moet aan hem liggen! Hij vertelde me dat ik ze moest laten voetballen, zich vermaken en Manchester United moest zijn.” ”

United maakte in de toekomst op alle fronten indruk en hun dominantie werd slechts kort bedreigd toen de penalty van Victor Camasara hen halverwege de eerste helft weer op 2-1 bracht.

Het stond in schril contrast met de levenloosheid van de laatste prestaties van het team onder Mourinho: United was de wedstrijd ingegaan met de minste gescoorde doelpunten van welke ploeg dan ook in de top zes en meer tegendoelpunten dan Newcastle op de vijftiende plaats.

“We hadden gisteren een sessie over spelpatronen en we wilden dat Ashley Young en Luke Shaw meer doorzetten”, zei Solskjaer. “Het pakte goed uit voetbalshirt met naam vandaag.

“Je werktempo is het gemakkelijkste om aan te werken. Het is gratis. Het is de houding en inzet van de jongens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *