manchester united tenue kind “Bovendien was het

manchester united tenue kind “Bovendien was het nog maar een jaar nadat ik vertrok. Ik heb daar heel veel vrienden, mensen die op het kantoor van de club werken. Dat was voor mij een extra motivatie en ik wist dat het een hoogtepunt zou worden.” -druk wedstrijd.

“Je bereidt je zeker op een speciale manier voor op de wedstrijd, op een andere manier, omdat je weet dat ze je door en door kennen, en ze weten dat ik ze ook goed ken.

“Je moet plannen maken voor de wedstrijd, maar de wedstrijd niet spelen voordat deze heeft plaatsgevonden. Je moet vooruit denken. Ik dacht dat als ik een één-op-één zou hebben met Petr Cech, die mij heel goed kent, of een penalty, ik zou daar moeten schieten en niet ergens anders.

“Ik wist dat hij mij heel goed kende. Ik ging ook spelen tegen mijn vriend Laurent Koscielny, die mij ook al jaren door en door kent omdat we in 2008 samen bij Tours begonnen.

“Het was een heel bijzonder moment, maar het was voor mij een extra motivatie omdat ik ze wilde laten zien dat ik nog wat energie in me had en dat er nog een aantal goede jaren in me zaten.

“Ik scoorde, kreeg een assist en won de voetbalshirt met naam kind strafschop, dus er gebeurden veel goede dingen voor mij, omdat ik betrokken was bij drie van de vier doelpunten die we scoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *