manchester united tenue kind ortom, Barcelona moet

manchester united tenue kind ortom, Barcelona moet Coutinho ontslaan om het salaris van Neymar te kunnen evenaren en tegelijkertijd te voorkomen dat de financiële fair play-regels worden overtreden. Bovendien is de Spurs verteld dat ze een leenvergoeding van €30 miljoen (㏒28 miljoen/$34 miljoen) moeten betalen.

Wat echter in de weg staat is de naderende sluiting van de Engelse transferperiode op donderdag 8 augustus om 17.00 uur BST. Ondanks dat PSG aanvankelijk niet aan Barcelona wilde verkopen, hebben ze nu een akkoord bereikt, maar de zaken hangen af van de vraag of Coutinho naar Londen gaat of niet.

Mocht de deal doorgaan, dan zou de 27-jarige een vergelijkbaar salaris krijgen als Spurs-aanvoerder Harry Kane, die naar verluidt ㏒200.000 ($243.000) per week verdient.

Een ander, kleiner stukje van de transferpuzzel zijn de eisen die president Josep Bartomeu aan Neymar stelt. De Blaugrana voelde zich op verschillende mbappé tenue kind manieren gestoken door de manier waarop de Braziliaan vertrok en heeft als zodanig duidelijk gemaakt wat hij moet doen om weer in de goede boeken te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *