haaland tenue Nu Australië zijn plek op het

haaland tenue Nu Australië zijn plek op het WK 2018 in Rusland heeft veiliggesteld, is het tijd om kaartjes te bemachtigen om de jongens in actie te steunen.

De FIFA heeft de kaartverkoop in twee fasen georganiseerd: één vóór de WK-trekking op 2 december (AEDT) en één erna.

In de eerste fase konden fans stemmen voor een beperkt aantal teamserietickets en wedstrijden waarvoor de deelnemers nog niet bekend waren.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Na de stemming volgde een periode van jude bellingham shirt kids wie het eerst komt, het eerst maalt, waarbij de overgebleven kaartjes voor de fase beschikbaar werden gesteld

Maar wees gerust, in de tweede fase op 5 december gaan de meeste tickets in de verkoop en zijn de kansen voor Socceroos-tickets geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *