bellingham shirt kind Fjortoft verwacht dat zijn

bellingham shirt kind Fjortoft verwacht dat zijn landgenoot de steun krijgt die hij nodig heeft als hij zich weer aan zijn selectie kan toevoegen, waarbij de spelers op Old Trafford zich ervan bewust zijn dat er geen snelle oplossing bestaat voor een serieuze wederopbouw.

“De balans voor Solskjaer is plannen op de lange termijn en winnen op de korte termijn. Hij moet ervoor zorgen dat ze allebei zijn zin krijgen en dat is niet altijd gemakkelijk als je met jonge spelers werkt die misschien niet consistent zijn”, zei Fjortoft tegen de Irish Independent.

“Ik denk dat de leiders van de club graag willen dat dit project met Ole Gunnar slaagt, maar we weten allemaal dat je voetbalwedstrijden moet winnen als je manager van Manchester United bent.

“De media, de fans, het bestuur zetten allemaal druk op als je bij zo’n grote club geen resultaten behaalt en Ole Gunnar weet dat. Wat hij de afgelopen week heeft gedaan, zal hem zeker wat tijd geven om zijn project bij United op te bouwen, terwijl hij de volgende transferperiode ingaat.

“Solskjaer heeft wat kritiek gekregen bij bellingham tenue Manchester United, maar hij had de neiging om een goede timing te hebben als hij wedstrijden won.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *