bellingham tenue kind Toen Solskjaer de leiding

bellingham tenue kind Toen Solskjaer de leiding overnam bij United, maakte hij een stap om Mike Phelan als zijn assistent tot topprioriteit te maken – met de hulp van voormalig baas Sir Alex Ferguson waar hij naar op zoek was bij het maken van die benoeming.

“Ik probeerde Mick Phelan te pakken te krijgen omdat ik wist dat ik Mick bij me nodig had”, voegde Solskjaer, winnaar van de Treble uit 1999, eraan toe tijdens zijn vroege dagen terug in Manchester.

‘Hij was blijkbaar bezig met een coachingsessie op een universiteit in Burnley en ik kon hem niet te pakken krijgen. Vanaf het moment dat ik werd gebeld, belde ik hem, ik belde hem en ik belde hem.

“Ik heb trouwens eerst de gaffer [Ferguson] gebeld en gezegd: ‘Ik heb dit aangeboden gekregen en wat vind jij ervan?’ Hij zei: ‘Ja, het komt goed met je’.

“Ik wist dat ik Mick nodig had. Ik kreeg hem haaland shirt kind eindelijk te pakken en hij zei ja. Hij had ongeveer 150 gemiste oproepen. De gaffer belde hem ook en zei: ‘Je moet met Ole praten’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *