voetbaltenue kind replica Voormalig Chelsea en Ivoorkust-ster Didier

voetbaltenue kind replica Voormalig Chelsea en Ivoorkust-ster Didier Drogba grapte dat hij wil huilen nadat hij Mohamed Salah zijn records heeft zien breken.

Lezen: Mourinho: wat ik ga kopen Afrikaanse tiener

De Egyptenaar passeerde onlangs Drogba als de best scorende Afrikaanse speler in de geschiedenis van de Premier League en leidt nu 108 doelpunten in 170 optredens.

Drogba heeft er nu op aangedrongen dat Salah altijd de kwaliteit had, maar hij had gewoon pech dat hij geen minuten kreeg bij Chelsea.

“Als hij zo doorgaat, zal hij al mijn platen vernietigen! Ik wil huilen”, vertelde Drogba aan Mehwar TV, zoals geciteerd door Kingfut.

“Wat ik tijdens de training heb gezien, en al zijn teamgenoten zullen je vertellen, de kwaliteit was er. Hij had gewoon tijd nodig op het veld om zijn talent en zijn kwaliteit te tonen.”

“Hij was verdrietig om niet bij te dragen [bij Chelsea], maar hij was altijd goed. Als je dit soort intelligentie hebt, is het een kwestie van tijd voordat je ontploft.”

“Ik herinner me dat we elkaar een paar keer spraken toen hij bij Roma was en hij doelpunten maakte, en toen had hij een moment waarop hij niet scoorde en hij vroeg me hoe ik met dit soort situaties moest omgaan.

“Ik heb veel voorbeelden en ervaringen messi shirt kind met hem gedeeld en hoe het mij en alle spitsen is overkomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *