goedkoop voetbalkleding online De Deense middenvelder Christian

goedkoop voetbalkleding online De Deense middenvelder Christian Eriksen is begonnen met trainen bij een nieuwe club nadat hij vorige maand officieel afscheid nam van Serie A-kampioen Inter Milan.

Lees: ‘Wereldrijkste voetballer’ vindt nieuwe club

Inter beëindigde vorige maand het contract van de middenvelder nadat hij een implanteerbare cardioverter-defibrillator had laten plaatsen na zijn hartstilstand tijdens het UEFA European Championship 2020 in juni.

Regelgeving in Italië verbiedt voetballers om met het apparaat in hun lichaam te spelen, hoewel de regels in andere competities in Europa verschillen.

Le Matin heeft nu gemeld dat Eriksen is begonnen met trainen bij de Zwitserse derderangs club FC Chiasso om zijn conditie weer op peil te krijgen in afwachting van zijn volgende zet.

De zaakwaarnemer van de middenvelder bevestigde vorige maand dat een paar clubs al interesse hebben getoond in de voormalige Tottenham Hotspur-ster.

“Het is te vroeg om te zeggen waar de toekomst van Christian ligt”, vertelde zijn zaakwaarnemer Martin Schoots aan Sky Sports.

“Vanwege speciale regelgeving in Italië, die al tientallen jaren bestaat, is het enige dat we zeker weten dat het niet in Italië zal zijn. En het zal ook niet in een ander continent zijn, vanwege familiale redenen.

“Een paar clubs hebben enkele weken geleden al contact met ons voetbaltenue barcelona kind opgenomen. We moeten afwachten wat de toekomst brengt. Maar het ziet er rooskleurig uit en dat is het belangrijkste.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *