goedkope voetbalshirts liverpool Cafetaleros veranderde

goedkope voetbalshirts liverpool Cafetaleros veranderde hun marketingmateriaal om de wedstrijd een “Champion of Champions”-wedstrijd te noemen in plaats van een promotie-finale, terwijl er uit Mexico berichten zijn gekomen dat beide teams overwogen de wedstrijd te boycotten, alleen om kennis te nemen van artikel 63 in de competitieregels, waarin staat dat elk team dat niet doet die deelnemen aan hun play-offwedstrijden, worden naar de derde divisie gestuurd.

Het is een bijzonder frustrerende situatie voor Gabriel Caballero. De Argentijn wist Dorados vorig seizoen naar de finale te loodsen, maar kwam tekort bij Lobos BUAP. Nu hij aan het roer staat van Cafetaleros, zei de 48-jarige dat hij zich afvroeg of hij nog een kans zou krijgen om een team naar de hoogste divisie te loodsen.

“Ja, het maakt me op een bepaalde manier verdrietig en ik blijf denken en hopen dat deze situatie kan veranderen”, zei Caballero dinsdag. “Eerlijk gezegd weet ik niet wat er zou kunnen gebeuren, maar het maakt me verdrietig dat ik een kans krijg, wetende hoe moeilijk het is om een finale te bereiken en te kunnen strijden voor de kans om in de eerste divisie te komen. weet wanneer dit weer kan gebeuren.

“Vorig jaar was het laatste jaar waar om promotie werd gespeeld en Lobos won. We hebben verloren en meteen heb ik weer een kans om promotie te maken en deze situatie doet zich voor.”

Liga MX zal een meerjarig moratorium instellen op promotie en degradatie, hoewel Bonilla en andere functionarissen hebben aangegeven dat sommige teams nog steeds de sprong van voetbalshirt kind de eerste divisie naar de tweede divisie kunnen maken voordat de bevriezing in 2020 van kracht wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *