baby voetbalshirt Een FIFA World Cup-ster van 2010 heeft besloten zijn oordeel

baby voetbalshirt Een FIFA World Cup-ster van 2010 heeft besloten zijn oordeel te geven over misschien wel het meest controversiële voetbaldebat aller tijden: Cristiano Ronaldo of Lionel Messi?

‘Ronaldo was erg overstuur’

Kevin-Prince Boateng, die in 2019 een schokkende overstap maakte van Sassuolo naar Barcelona, ​​heeft nu zijn zegje gedaan over wie volgens hem de betere speler is na de training en het spelen met Messi tijdens zijn korte huurperiode bij de Catalaanse giganten.

In een interview met Diario AS besprak de Ghanees zijn standpunt over de kwestie, waarbij hij de topscorer aller tijden van de UEFA Champions League diepe eerbied gaf en zei dat hij een ideaal rolmodel is voor jonge voetballers om na te streven.

Volgens hem is Messi echter beter.

“Voor een jonge speler moet Ronaldo de beste zijn”, zegt Boateng tegen AS.

“Hij is het beste voorbeeld omdat hij hard werkt. Zelfs Quaresma of Nani hadden toen ze jong waren meer talent dan Ronaldo, maar hij werkt als geen ander omdat hij de beste wil zijn.”

Hier zijn 10 andere voetballers en managers die geloven dat Messi beter is dan Ronaldo:

“Bij Messi is het anders, hij is nu al sensationeel. Hij doet dingen die niemand anders kan. Ik zie hem alsof hij niet van deze wereld is. In deze wereld regeert Ronaldo, maar Messi staat boven hem.”

Hoewel hij sinds zijn verhuizing naar Paris Saint-Germain een schaduw van zichzelf leek te zijn, eindigde Messi 2021 door zijn zevende Ballon d’Or-trofee te winnen, waarmee hij twee voorsprong op zijn Portugese rivaal voor de beroemde prijs had.

Ronaldo, nu van Manchester United, heeft tot nu toe een solide individuele campagne gehad, met 14 doelpunten in 23 wedstrijden in alle competities voor de Rode Duivels dit seizoen.

Het is echter niet genoeg geweest om United naar de titelstrijd in ronaldo shirt kopen de Premier League te stuwen, aangezien ze 19 punten achterblijven op koploper en stadsrivaal Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *