voetbaltruitjes met naam Nadat de hoofdcoach van Zamalek niet aanwezig

voetbaltruitjes met naam Nadat de hoofdcoach van Zamalek niet aanwezig was op zijn persconferentie na de 5-3 nederlaag tegen Al Ahly, werd er met de vingers naar Pitso Mosimane gewezen.

Pitso’s Al Ahly beboet na Cairo Derby

Zamalek kreeg naar verluidt een boete nadat Patrice Carteron de persconferentie niet had bijgewoond nadat de White Knights de derby van Caïro afgelopen vrijdag hadden verloren.

De directeur van de club, Amr Farouk Abul-Ezz, heeft echter gezegd dat de club pas heeft besloten hun beschikbaarheid in te trekken nadat het erop leek dat Mosimane ook niet aanwezig zou zijn.

“Volgens de reglementen begint de persconferentie 10 minuten na de wedstrijd, in aanwezigheid van de coach van de uitploeg”, zei hij dinsdag tegen de zender Koora Every Dayon Al-Hayat.

“We hebben 28 minuten gewacht en de persconferentie is niet begonnen omdat Pitso Mosimane niet aanwezig was. We zijn Zamalek, we zijn geen kleine club en het is niet toegestaan ​​om op iemand te wachten.

Al Ahly-coach ‘geschokt’ door reactie van fans op overwinning Derby

“We kwamen naar de persconferentiezaal en de coach van de tegenpartij of de wedstrijdwaarnemer was niet aanwezig en er zijn getuigen van het incident, en om deze reden hebben we ons teruggetrokken uit de conferentie.”

Klik door de galerij hieronder om foto’s te zien van de voetbaltenue manchester united overwinning van de Caïro-derby van het team van Pitso!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *