voetbaltenue kids Hun hoge druk zorgde voor problemen

voetbaltenue kids Hun hoge druk zorgde voor problemen”, zei Pep Guardiola nadat hij zondag zijn ploeg met 2-0 had zien verliezen van Tottenham. “Ze wonnen elk gevecht.”

Beweringen dat Manchester City is “ontdekt” na een gelijkspel en een nederlaag in vier dagen tijd zijn overdreven – maar er zal bezorgdheid zijn onder de technische staf van Guardiola dat er een blauwdruk aan het ontstaan ​​is om hen het leven moeilijk te maken.

Celtic begon ermee en Tottenham verfraaide het. Druk op City uit hun schreden en ze vinden het moeilijker om het opbouwspel te maken waar Guardiola zo obsessief over is.

Het is natuurlijk niet eenvoudig en City heeft veel van hun eigen problemen veroorzaakt bij White Hart Lane, maar tegenstanders weten nu welke aanpak ze moeten volgen als ze City willen verslaan.

En het was niet alleen een geval van intense druk die zo onrustig maakte City. Jamie Carragher, sprekend in zijn rol als Sky Sports-expert, benadrukte de man-tegen-man-markering messi shirt kind van Spurs bij doeltrappen die ervoor zorgden dat ze de bal zo comfortabel als ze zouden willen passeren vanaf de achterkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *