voetbaltenue Anthony Martial heeft onthuld welke impact Zlatan Ibrahimovic

voetbaltenue Anthony Martial heeft onthuld welke impact Zlatan Ibrahimovic heeft gehad bij Manchester United – op het veld en op het trainingsveld.

De Zweed is de topscorer van United sinds hij in de zomer met een gratis transfer van Paris Saint-Germain aankwam en zal zijn verblijf op Old Trafford waarschijnlijk met nog een jaar verlengen.

Maar hij onderwijst ook de volgende generatie, die volgens Martial “niet anders kan dan leren” van Zlatans rijke verleden en invloedrijke heden.

Er waren in de zomer berichten dat Martial ongelukkig was het nummer 9-shirt te verliezen aan de nieuwe aanwinst na een geweldig eerste seizoen op Old Trafford. Maar hij houdt vol dat het paar goed samenwerkt.

De Fransman zei tegen ManUtd.com: “Hij is een topspeler en we kunnen niet anders dan leren door naast hem te spelen, met hem te spelen en te trainen, te zien wat hij nu doet en wat hij in het verleden heeft gedaan.

“Ondanks zijn leeftijd heeft hij ons enorm geholpen; hij doet veel voor ons. Laten we hopen dat zijn vorm kan doorgaan, want dat zal ons helpen om op de tafel te klimmen, wat ons doel is. ”

Martial heeft dit seizoen gestreden om vorm en voetbalkleding kind barcelona werd weggelaten uit de ploeg om het op te nemen tegen Crystal Palace in Selhurst Park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *