Brazilië verdediger Dani Alves goedkoop voetbaltenue

Barcelona en Brazilië verdediger Dani Alves goedkoop voetbaltenue gelooft dat de rijzende ster van zijn land, Neymar, binnenkort naar Europa moet verhuizen om een ​​complete voetballer te worden.

Bekijk onze wekelijkse podcast voor het Braziliaanse voetbal

Neymar, 20, heeft 17 doelpunten gescoord in zijn eerste 26 internationale wedstrijden voor Brazilië, maar Alves is van mening dat de aanvaller van Santos nog steeds verschillende facetten aan zijn spel moet toevoegen die hij pas zal leren bij het verlaten van Brazilië.

“Het enige verschil tussen deze twee grote spelers is dat Messi in Europa is en Neymar in Brazilië,” vertelde Alves aan het tijdschrift Le Buteur in Algerije.

“Hij en Ganso zijn twee geweldige spelers,voetbaltenue liverpool maar ze missen nog steeds tactische discipline, volwassenheid en verantwoordelijkheid om te weten dat ze belangrijk zijn in een team.

“Neymar moet naar Europa komen, bij voorkeur naar Barcelona. Hij heeft nog steeds een voetbalopleiding nodig.”

Neymar zelf heeft erop aangedrongen dat hij Brazilië pas zal verlaten na het WK 2014, dat in zijn thuisland wordt gespeeld. Hij komt echter steeds meer onder druk te staan ​​om voor het toernooi door te gaan en zijn spel te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *