Dani Alves voetbaltenue kopen heeft bevestigd dat hij tijdens van de Fransman

Barcelona-verdediger Dani Alves voetbaltenue kopen heeft bevestigd dat hij tijdens de gezondheidsproblemen van de Fransman heeft aangeboden een leverdonor te zijn voor Eric Abidal.

Het paar vormde een hechte vriendschap terwijl ze naast elkaar speelden in Barcelona en Abidal onthulde onlangs dat de Seleção-ster het ultieme gebaar had gemaakt om een ​​deel van het orgel op te offeren om hem te helpen terug naar volledige gezondheid te komen, meldt Goal.com.

Alves heeft onthuld dat hij het aanbod inderdaad aan zijn vriend heeft gedaan en staat erop dat het welzijn van zijn voormalige teamgenoot belangrijker was dan zijn eigen voetbalcarrière.

De 30-jarige vertelde Lance: “Mijn verlangen was alleen om te helpen,voetbaltenue liverpool kind vanwege de bewondering die ik heb voor Eric, voor de liefde die ik voor zijn familie heb. Wanneer er een leven op het spel staat, blijft het spel op de achtergrond.

“Er was duidelijk een risico. Het is niet helemaal waar dat ik het voetbal zou moeten verlaten voor de donatie. Er was een risico, maar wanneer er een leven op het spel staat, is voetbal niet belangrijk.”

“Van God heb ik de kracht en intelligentie om alternatieven te hebben en kan zelfs zonder voetbal leven. Als ik dat moest doen (een deel van zijn lever doneren) om een ​​leven te redden, zou God andere deuren openen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *