De Vrij met Lazio niet langs Kiev in achtste finales Europa League

Lazio is er niet in geslaagd om met een thuiszege te beginnen aan de achtste finales van de Europa League. Met Stefan de Vrij in de basis bleven de Romeinen donderdag tegen Dinamo Kiev steken op 2-2.
Alle treffers in het Stadio Olimpico vielen in de tweede helft. Viktor Tsyhankov opende in de 52e minuut met een fraaie hakbal de score namens de bezoekers. Ciro Immobile maakte twee minuten later al weer gelijk voor de nummer vier van de Serie A. Het was al de 33e treffer van het seizoen in alle competities voor Immobile.

Nog geen tien minuten later stond het 2-1 voor de Italianen, door een goal van de Braziliaan Felipe Anderson. De beste uitgangspositie in de return van volgende week donderdag is echter voor de Oekraïeners. Tien minuten voor tijd zorgde de Braziliaan Aluisio Moraes voor de 2-2 eindstand.

De Vrij, die zijn contract niet wil verlengen en daarom bezig is aan zijn laatste seizoen bij Lazio, speelde de hele wedstrijd mee. Kiev sloot de wedstrijd na een rode kaart voor Denys Garmash af met tien man.

Welkom bij onze blog om meer nieuws over goedkope originele voetbalshirts te ontvangen.