liverpool tenue kids Real Madrid heeft maar liefst dertien

liverpool tenue kids Real Madrid heeft maar liefst dertien Champions League-trofeeën op zijn naam staan, een Europees clubrecord dat ze waarschijnlijk nog heel lang zullen behouden.

Los Blancos hebben dit seizoen echter een uiterst moeilijke groepsfase in de Champions League achter de rug en staan derde in Groep B. Ze hebben een groot resultaat nodig op de laatste speeldag om kwalificatie voor de knock-outfase te garanderen.

Dit is wat je moet weten over wat Real Madrid moet doen om door te gaan naar de volgende fase.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Welk resultaat heeft Real Madrid nodig om zich te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League?
Na al twee van hun vijf Champions League-wedstrijden te hebben verloren en er één te hebben gelijkgespeeld, bevinden Los Blancos zich in een schijnbaar precaire positie voorafgaand aan de laatste speeldag.

Real Madrid moet op 9 december de laatste wedstrijd voetbaltenue kind sale tegen Borussia Mönchengladbach thuis winnen om zich te kwalificeren voor de laatste zestien van de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *