voetbaltenue liverpool Luka Modric – De Kroatische middenvelder

voetbaltenue liverpool Luka Modric – De Kroatische middenvelder is een van de beste ter wereld en een genot om naar te kijken. Hij orkestreert een groot deel van het beste toneelstuk van Madrid in het midden van het park en heeft de afgelopen seizoenen een grote rol gespeeld in het succes van de ploeg in de Champions League. De voormalige speler van Tottenham wordt in september 32, maar het is uitgesloten dat Madrid deze zomer en waarschijnlijk nog enige tijd daarna over zijn verkoop zal nadenken.

Toni Kroos- De Duitse middenvelder heeft zich goed aangepast sinds hij in 2014 overkwam van Bayern München en is een populaire speler bij de fans. Hij scoort niet veel doelpunten, maar is effectief op het middenveld naast Modric en zijn vermogen om Sergio Ramos, Ronaldo en anderen te vinden in spelhervattingen is een belangrijk onderdeel van het arsenaal van Madrid.

Casemiro- De Braziliaan is gegroeid en gegroeid op de verdedigende middenveldpositie en was van fundamenteel belang toen Madrid vorig seizoen de Champions League claimde. goedkope voetbaltenues Ondanks de aanwezigheid van meer technische spelers bij de club, brengt hij balans in het team en is hij een van de beste die er in die roie zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *