voetbaltenue tottenham hotspur Sergio Ramoshas betuigde

voetbaltenue tottenham hotspur Sergio Ramoshas betuigde zijn steun aan David de Gea na de fout van de doelman in het 3-3 gelijkspel van Spanje tegen Portugal tijdens het WK-duel van vrijdag.

De schotstopper morste laat in de eerste helft van de openingswedstrijd van het toernooi een speculatief schot van Cristiano Ronaldo, waardoor Portugal voor rust de voorsprong kon herstellen.

Hoewel La Roja zich herstelde en met 3-2 voorkwam, sloeg Ronaldo opnieuw toe uit een vrije trap om zijn hattrick compleet te maken en een gelijkspel te verdienen voor de winnaars van Euro 2016.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
De Gea zei dat hij zich “kalm” voelde na zijn fout, en benadrukte “alleen degenen onder ons die onze handschoenen aantrekken en het veld in gaan, weten hoe moeilijk [het is]” en richtte zijn aandacht snel op het winnen van de volgende wedstrijd. .

En teamgenoot Ramos hoopt dat zijn geruststellende voetbalshirts sale kind boodschap het humeur van de Manchester United-ster nog verder zal stimuleren, nu de strijd om de eerste plaats in Groep B meteen heviger wordt.