messi shirt kind Zweden zal proberen om twee van de

messi shirt kind Zweden zal proberen om twee van de twee Olympische overwinningen te behalen op Tokyo 2020 als ze het opnemen tegen Australië, met leiderschap in Groep G en een plaats in de kwartfinales op het spel in Saitama.

Bekijk de Olympische Spelen op fuboTV (gratis proefperiode van 7 dagen)

The Blue and Yellow waren zilveren medaillewinnaars in Rio 2016 en begonnen hun campagne met een schokkende nederlaag van de USWNT – maar staan voor een nieuwe zware test in de vorm van de Matildas.

Artikel gaat hieronder verder
Keuze van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho worden ‘ bij Dortmund?
Voorafgaand aan de wedstrijd heeft Goal de details over hoe je op tv kunt kijken, online kunt streamen, teamnieuws en meer.

Games Zweden vs Australië Datum 24 juli 2021 Tijden 4.30 uur ET, 1.30 uur PTStream fubo TV (7 dagen gratis proefversie) Tv-kanaal, livestream en hoe te kijken
In de Verenigde Staten (VS) kunnen de Olympische voetbaltenue kind met naam voetbalwedstrijden van dit jaar live en on-demand worden bekeken met fuboTV (kijken met een gratis proefperiode van 7 dagen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *