tenue barcelona kind De federaties van Canada, Mexico

tenue barcelona kind De federaties van Canada, Mexico en de Verenigde Staten hebben officieel een United Bid Committee gevormd voor het WK 2026.

De commissie is de laatste formele stap voor het bod, dat er vrijwel zeker van is dat het WK voor het eerst sinds 1994 met succes terugkeert naar Noord-Amerika.

Maak kennis met de Amerikaan die voor Man Utd speelt

Keuze van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho worden ‘ bij Dortmund?
¡° We zijn verheugd om het biedingsproces te starten met onze partners uit Canada en Mexico. Dit is een speciale kans voor Noord-Amerika om zich te verenigen achter onze voetbalsport en de zoektocht om de 2026 FIFA World Cup te organiseren, zei de Amerikaanse voetbalpresident Sunil Gulati in een persbericht.

¡°De United Bid Committee heeft de ervaring en middelen om een succesvol bod uit te brengen, maar het zal de komende acht en een halve maand een enorme teaminspanning vergen, zodat we aan de FIFA het volledige potentieel van onze drie landen en partners in CONCACAF kunnen laten zien om op het goedkope voetbaltenue mooiste WK in de geschiedenis. ¡±

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *