voetbalshirt met naam kind De Premier League heeft voor vrijdag een noodvergadering over het coronavirus gepland

voetbalshirt met naam kind De Premier League heeft voor vrijdag een noodvergadering over het coronavirus gepland, amper een uur nadat werd bevestigd dat de weekendwedstrijden doorgaan zoals gepland.

De verspreiding van de ziekte heeft ertoe geleid dat verschillende wedstrijden in heel Europa zijn uitgesteld, terwijl de Premier League-wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal woensdag uren voor de aftrap werd afgeblazen.

Sommige Arsenal-spelers waren in quarantaine gegaan nadat ze in contact waren gekomen met de voorzitter van Olympiakos, hun recente Europa League-tegenstanders, die aankondigden dat hij positief testte op de ziekte.

Artikel gaat hieronder verder
Keuze van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho worden ‘ bij Dortmund?
Donderdag maakten de Gunners bekend dat ook coach Mikel Arteta hem heeft gecontracteerd.

Die onthulling zorgde ervoor dat de Premier League een ontmoeting met clubs belegde om te bepalen of de actie van het weekend kan worden gespeeld zoals gepland.

“In het licht van de aankondiging van Arsenal vanavond, waarin wordt bevestigd dat hun coach van het eerste elftal, Mikel Arteta, positief is getest op Covid-19, zal de Premier League morgenochtend een spoedclubvergadering bijeenroepen over toekomstige wedstrijden. De Premier League zal tot daarna geen verder commentaar geven. ontmoeting’, legde het lichaam uit.
Een bron heeft aan Goal verteld dat een speler van Manchester City, vermoedelijk Benjamin Mendy, zichzelf isoleert nadat een familielid van hem naar het ziekenhuis is gebracht omdat hij bang was besmet te zijn met Covid-19.

Ook zijn drie Leicester-spelers geïsoleerd van de ploeg nadat ze griepachtige symptomen vertoonden.

Ondanks de toename van het aantal zaken was donderdag eerder al bekend dat de Engelse topvlucht niet geschorst zou worden en dat de wedstrijden van komend weekend gewoon gespeeld zouden worden.

“Naar aanleiding van de laatste update van de regering die vanmiddag is uitgegeven, gaan alle Premier League-wedstrijden dit weekend door zoals gepland”, aldus een verklaring op de website van de Premier League.

“Terwijl de premier adviseerde dat alle sportevenementen voorlopig normaal moeten plaatsvinden, gaf hij ook aan dat de regering overweegt om grote openbare evenementen, zoals sportwedstrijden, te verbieden.

“We blijven daarom nauw samenwerken met onze clubs, de overheid, de FA, EFL en andere relevante belanghebbenden om ervoor te zorgen dat er geschikte noodplannen zijn als en wanneer de omstandigheden veranderen.

“Het welzijn van spelers, staf en supporters is van het allergrootste belang en we zullen de richtlijnen van Public Health England nauwgezet blijven volgen.”

Ondertussen ligt de Ligue 1 voorlopig stil, aangezien de Franse voetbalbond donderdag bevestigde alle competities voor onbepaalde tijd te hebben afgelast.

President Emmanuel Macron kondigde donderdag aan dat Frankrijk vanaf maandag alle kinderdagverblijven, scholen en universiteiten zal sluiten om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan.

De UEFA heeft besloten om de Champions League-wedstrijd van Manchester City tegen Real Madrid uit te stellen, terwijl ook de ontmoeting van Juventus met Lyon is afgeblazen.

Italië is het Europese land dat het zwaarst is getroffen door Covid-19, aangezien meer dan 1.000 mensen zijn overleden als gevolg van het virus.

De Serie A is voor onbepaalde tijd opgeschort, terwijl openbare bijeenkomsten zijn verboden. Ook voetbaltenue ronaldo kind de Spaanse La Liga ligt de komende twee weekenden stil.

Deze week werd bekend dat Juventus-verdediger Daniele Rugani is gediagnosticeerd met het coronavirus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *