voetbalshirt kind met eigen naam Ondanks al het gepraat over Alexis Sanchez

voetbalshirt kind met eigen naam Ondanks al het gepraat over Alexis Sanchez, is de Chileen verre van de enige Arsenal-speler die het laatste jaar van zijn contract ingaat. Een groot aantal randspelers, zoals Jack Wilshere, bevindt zich in een vergelijkbare positie. Het is zorgwekkender dat de belangrijkste mannen Mesut Ozil en Alex Oxlade-Chamberlain dat ook zijn. Het zijn Ozil en Sanchez die het afgelopen jaar de krantenkoppen hebben gehaald, maar het verlies van de Ox zou een enorme klap zijn voor Arsene Wenger.

Tegen het einde van vorig seizoen leek de voormalige middenvelder van Southampton eindelijk klaar om zijn potentieel te benutten en de verwachting is dat het huidige seizoen een belangrijk seizoen in zijn carrière zal zijn. Wenger maakt zich geen illusies over het feit dat hij dom om de 24-jarige te verkopen, vooral omdat het hoogstwaarschijnlijk zou betekenen dat hij naar Premier League-rivalen Chelsea of ​​Liverpool moet gaan. Nu Arsenal het zo laat heeft verlaten, kan de beslissing hen echter uit handen worden genomen. Als Oxlade-Chamberlain geen verlenging tekent, kan hij volgende zomer voor niets vertrekken, wat hen zou kunnen dwingen om nu te verzilveren. bood £ 180.000 per week. De krant heeft echter uitgelegd dat geld niet zijn motivatie zou zijn om het af te wijzen. Het WK in Rusland is nog maar een jaar verwijderd en hoewel hij er redelijk zeker van zou moeten zijn dat hij in het vliegtuig zal zitten, is het niet duidelijk hoe groot de rol die hij speelt in het denken van Gareth Southgate. de basis van Engeland. Wenger heeft zijn zegje Wenger heeft hem gesmeekt om te blijven en vertelde donderdag aan verslaggevers: “Ik wil dat hij blijft en een van de grote spelers van de toekomst van deze club wordt. Hij is een van de spelers die dit team heeft om in de toekomst omheen gebouwd te worden.

“Persoonlijk wil ik dat hij zich inzet voor de club en een van de dragers van de waarden van ons team wordt. Ik wil mijn beste spelers behouden.” Ik heb maar één doel: iedereen aan boord houden. Ik denk dat we veel tijd, vertrouwen en geld hebben geïnvesteerd in spelers als Alex Oxlade-Chamberlain, die we op jonge leeftijd hebben gekocht. van de grote Engelse spelers in de komende jaren. Persoonlijk ben ik zeer vastbesloten om hem hier bij de club te houden en ik hoop dat hij zich zal inzetten.” Moet Oxlade-Chamberlain Arsenal verlaten? Geef voetbalshirt kind barcelona je mening in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *