Voetbalshirt Kind Kopen Gianluigi Donnarumma heeft zich

Voetbalshirt Kind Kopen Gianluigi Donnarumma heeft zich de afgelopen twee jaar ontpopt als een van de meest opwindende jonge keepers ter wereld. Sinds hij in 2015 op 16-jarige leeftijd en 242 dagen oud zijn Serie A-debuut maakte, is de doelman van AC Milan blijven bewijzen waarom hij stond zo hoog aangeschreven. In zijn eerste volledige seizoen als de nummer 1 van Milaan hield de jongeling met een fris gezicht 12 keer de nul uit 38 competitiewedstrijden, maar kreeg lovende kritieken vanwege zijn consistentie tussen de palen.

En nu hij 18 jaar oud is, is het geen wonder dat Milan-fans zo wanhopig waren om hun jonge protégé zijn huidige contract – dat in 2018 afloopt – bij de club te zien verlengen – ondanks dat hij eerder had aangegeven dat hij bij de club wilde blijven Rossoneri, het lijkt erop dat Donnarumma deze zomer in beweging zou kunnen zijn na een dramatische wending van de gebeurtenissen op donderdagmiddag. Men geloofde dat de vertegenwoordigers van Donnarumma een ontmoeting hadden met de Milanese hiërarchie om een ​​nieuwe deal te bespreken, maar zijn er niet in geslaagd tot overeenstemming te komen. En Milaan heeft kondigde aan dat hij hun laatste aanbod heeft afgewezen en niet van plan is om een ​​verlenging te tekenen. “Mino Raiola heeft me geïnformeerd over Donnarumma’s beslissing om zijn contract bij AC Milan niet te verlengen”, zei CEO Marco Fassone, volgens Goal.

“Het is een definitieve beslissing van de speler.” Ik herinner me dat we 10 dagen geleden een belangrijk aanbod deden aan de speler – nog belangrijker dan wat de kranten hebben geschreven. De speler heeft zijn technische, economische en persoonlijke overwegingen gemaakt en heeft besloten deze af te wijzen. “Hij beëindigt zijn relatie met AC Milan op 30 juni 2018.”

De Italiaanse giganten lieten eerder doorschemeren dat ze bereid zouden zijn om Donnarumma volgend seizoen op de tribunes te houden als hij weigerde, maar het is uiterst onwaarschijnlijk dat dit daadwerkelijk zal gebeuren. Omdat Donnarumma er goed uitziet om de beste keeper ter wereld te worden, zou Milan zeer moedig om zo’n gewaardeerde aanwinst de club gratis te laten verlaten in 12 maanden tijd. Real Madrid was een van de teams die de laatste tijd mogelijk een transfer voor de Italiaanse international zouden maken, maar er zullen tal van managers uit heel voetbaltenue kids Ronaldo Europa zijn die graag willen meld je de komende weken aan als interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *