Voetbaltenue Kids Kopen Als je 100 neutrale voetbalfans

Voetbaltenue Kids Kopen Als je 100 neutrale voetbalfans zou vragen wie op dit moment de beste keeper ter wereld is – en sorry als dit een beetje te veel klinkt voor Family Fortunes – dan is het redelijk veilig om aan te nemen welke twee namen bovenaan de stapel zouden verschijnen. een reeks opmerkelijke prestaties, niet alleen dit seizoen maar de afgelopen jaren, zou de naam van David de Gea waarschijnlijk de meeste vermeldingen krijgen, gevolgd door Manuel Neuer.Gianluigi Buffon, Thibaut Courtois, Hugo Lloris, Jan Oblak en Keylor Navas allemaal strijden om de derde plaats.

Er is echter nog een keeper van wereldklasse die, om de een of andere vreemde reden, de afgelopen 18 maanden een beetje onder de radar is gegaan. Marc-Andre ter Stegen is dit seizoen aantoonbaar de op één na beste keeper van Europa, achter De Gea.Ter Stegen krijgt niet altijd de eer die hij verdient. De nummer één van Barcelona is in het seizoen 2017/18 in uitstekende vorm geweest en heeft een aantal zeer indrukwekkende prestaties neergezet in zowel La Liga als de Champions League. Ter Stegen heeft echter zelden de krantenkoppen gekregen dat zijn optredens verdienen.

Met Lionel Messi, Luis Suarez en nu Ousmane Dembele en Philippe Coutinho in Camp Nou, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dat het geval is.Joe Hart nagelt zijn beoordeling van Ter Stegen Maar één persoon die volledig waardeert wat Ter Stegen de afgelopen maanden heeft gedaan is de Engeland en West Ham keeper Joe Hart. De 30-jarige, in gesprek met The Times, nagelde zijn beoordeling van Ter Stegen terwijl hij sprak over de keepers die hij bewondert. “Hij is fenomenaal”, zei Hart over Ter Stegen. “Hij is belachelijk met zijn voeten, ik heb nog nooit iemand zo kalm gezien met distributie.

“Hij heeft deze enorme handen, hij heeft veel vertrouwen in alle reddingen.” Het is best grappig dat Hart Ter Stegen heeft uitgekozen voor zijn distributie en geen melding heeft gemaakt van Ederson, de huidige nummer 1 van Pep Guardiola bij Manchester City. het punt blijft staan ​​dat Ter Stegen een geweldige passer van de bal is en perfect past bij Barça.Video: de indrukwekkende distributie van Ter StegenJe kunt zien hoe goed zijn distributie is door deze video te bekijken…Er is ook deze recente video, die de moeite waard is een horloge…Is Marc-Andre ter Stegen momenteel een van ’s werelds top drie keepers? Geef je mening door hieronder real madrid voetbaltenue een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *