Voetbaltenues kopen Chelsea heeft de ondertekening van Hakim Ziyech van Ajax

Voetbaltenues kopen Chelsea heeft de ondertekening van Hakim Ziyech van Ajax voltooid. De Marokkaanse spelmaker zal de Blues naar verluidt ongeveer £ 38 miljoen kosten, wat in de moderne tijd een absoluut koopje is. Ziyech is nog steeds slechts 26 en is er één van de meest productieve aanvallende middenvelders in Europa. In 29 wedstrijden dit seizoen heeft hij al 21 assists op zijn naam staan.

Het prijskaartje dat aan de Ajax-ster hangt, is nog opmerkelijker als je het vergelijkt met de vergoedingen die de afgelopen jaren zijn betaald voor een aantal Premier League-flops. Hieronder hebben we zeven signeersessies gegeven die de afgelopen tijd zijn gedaan en die de £ van Ziyech opmerkelijk overschaduwden. 38m vergoeding.Hakim Ziyech’s hoogtepunten rollen eerder dit seizoen af ​​tegen ChelseaVideo van ‘Hakim Ziyech The Modern Playmaker’ bewijst dat hij een ster is De PL’s 2019-20 spitsen zijn gerangschikt van ‘Elite’ tot ‘Poor’1. Nicolas Pepe naar Arsenal – £ 72mThe Gunners verzilverden bijna het dubbele van Ziyech’s vergoeding om Pepe te contracteren. De tijd staat aan de kant van de 24-jarige, maar hij moet snel beginnen te bewijzen wat hij waard is.

2. KepaArrizabalaga naar Chelsea – £ 72 miljoen Nadat Chelsea voor een buitensporige vergoeding een geweldige keeper had gecontracteerd, heeft Chelsea eindelijk de kunst van het kopen van koopjes ontdekt.3. Joao Cancelo naar Man City – £ 59 miljoen Stel je voor dat je een vleugelverdediger tekent voor bijna £ 60 miljoen en hij haalt niet eens regelmatig de basis. Tragisch van City.4. Alvaro Morata naar Chelsea – £ 59 miljoen Kepa was een ramp en Morata was aantoonbaar erger. Chelsea’s recente transferzaken zijn niet prettig om te lezen.

5. Sebastien Haller naar West Ham – £ 45 miljoen Als je dacht dat Chelsea’s recente transferzaken slecht waren, is die van West Ham misschien nog erger. Haller is jammerlijk sinds de verhuizing van Eintracht Frankfurt, scoorde slechts zes doelpunten in 24 wedstrijden.6. Gylfi Sigurdsson naar Everton – £ 45 miljoen Everton-fans hebben zich de afgelopen maanden echt tegen de IJslandse spelmaker gekeerd vanwege zijn luie optredens. Een dure flop als er ooit een was.7. Joelinton naar Newcastle – £ 40 miljoen De Braziliaan heeft slechts één Premier League-doelpunt gescoord voor de Magpies, meer hoef je niet te weten.

We hebben Fred (£ 57 miljoen) van de lijst weggelaten ronaldo voetbaltenue vanwege het feit dat hij de afgelopen maanden de beste speler van Manchester United was. Wat betreft spelers als Tanguy Ndombele (£ 54 miljoen) en Naby Keita (£ 52 miljoen), betekent blessures dat we niet echt beoordelen of ze tot nu toe een succes zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *