Voetbalshirts Kinderen Kopen Cristiano Ronaldo is een superster

Voetbalshirts Kinderen Kopen Cristiano Ronaldo is een superster. Waar hij ook gaat, voetbalfans zullen volgen. Bij Real Madrid was hij misschien wel de grootste ‘Galactico’ van het moderne tijdperk en velen verwachtten dat de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar zijn carrière in Spanje zou afmaken. een nieuw avontuur door zich bij Juventus aan te sluiten in de Serie A – en wat een impact hij heeft gehad.

Op het veld blijft Ronaldo schitteren met 51 goals in 71 wedstrijden voor de Bianconeri. Twee trofeeën werden ook veiliggesteld in zijn eerste seizoen en er zouden er nog meer kunnen volgen aan het einde van deze campagne. Ongelooflijke virale video-eerbetoon aan Ronaldo en Messi Juventus die wanhopig Pepp wilden halen Guardiola in Cristiano Ronaldo’s verbluffende autoverzameling Ronaldo’s bijdrage buiten het veld mag ook niet worden onderschat. In minder dan twee jaar heeft hij het merk Juventus volledig getransformeerd en bewijst hij dat hij de meest winstgevende speler in de geschiedenis is. sponsoring met Allianz, die nu in totaal € 103,1 miljoen (£ 85 miljoen) bedraagt.

Hun nieuwe deal loopt tot 2030 en is € 10,3 miljoen per seizoen waard. Dat is nogal belachelijk geld, maar ze zijn niet de enige sponsor die met Juve verlengt sinds Ronaldo’s komst. Per AS heeft Adidas hun aanbod om het tenue van de club te maken verbeterd omdat ze gekoppeld willen worden aan CR7. Die deal is nu € 51 miljoen waard. per jaar, terwijl het vóór 2018 slechts € 23,25 miljoen waard was.

Over tenues gesproken, dankzij de naam van Ronaldo op de rug is de verkoop van shirts alleen al meer dan € 100 miljoen waard voor de Bianconeri, waardoor ze in dezelfde categorie vallen als Barcelona, ​​Real Madrid en Manchester United als de meest populaire in Bovendien heeft Jeep ook hun sponsorbijdragen aan Juventus verhoogd. Pre-Ronaldo betaalden ze ongeveer € 17 miljoen per jaar, maar vorig seizoen droegen ze bij tot € 42 miljoen.

Dat een voetballer zo’n enorm effect heeft op het merk van manchester city tenue kind zijn club is meestal ondenkbaar, maar dit is Ronaldo. 105 miljoen euro die Juventus betaalde om zijn transfer uit Madrid in 2018 veilig te stellen, ziet er zeker uit als goed besteed geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *