voetbaltenue kind met naam Engeland Vrouwen-baas Phil Neville verklaarde

voetbaltenue kind met naam Engeland Vrouwen-baas Phil Neville verklaarde dat hij teleurgesteld was over het resultaat, maar

best tevreden ”over het algemeen na de 1-0 vriendschappelijke nederlaag tegen Canada in het Academy Stadium.Canada-aanvoerder Christine Sinclair scoorde in de 81e minuut toen de Leeuwinnen, terug in actie na het winnen van de SheBelieves Cup vorige maand, de eerste van hun vier ‘Road voor de warming-upwedstrijden van de France Series voorafgaand aan het WK van de zomer. Het was de derde nederlaag van Engeland in 16 wedstrijden sinds Neville de leiding nam in januari 2018, waarbij de vorige de 2-0 nederlaag tegen Zweden in november was.

Neville zei na de wedstrijd van vrijdag in de thuissituatie van Manchester City Women:

Toen we verloren van Zweden, was ik niet echt gelukkig. Ik dacht niet dat we het verdienden tegen Zweden en dacht dat we uitgespeeld waren.

Vanavond dacht ik niet dat we het in de eerste plaats verdienden om te verliezen. En ik vond het een briljante game in termen van de test die we wilden. Ik zag een team dat moedig probeerde te zijn. Ik dacht dat in het laatste derde deel alleen onze kalmte ons in de steek liet, vooral in de tweede helft, toen we een aantal echt goede kansen kregen om te scoren. De teleurstelling is dat we hebben verloren en de spelers zijn absoluut ontdaan omdat ze niet van verliezen houden. ” Salah verkocht Robertson & Henderson een ‘feestdummy’Hulk’s lange-afstandsschreeuwer voor Shanghai SIPGKlopp brandde zijn Liverpool-team als’ mentaliteitsmonsters ‘

Maar ik was eigenlijk heel blij met de game. Ik zei tijdens de rust tegen de spelers dat het een wedstrijd van topklasse was, waarschijnlijk moeilijker dan de wedstrijden die we hadden in de SheBelieves Cup. Dus ik kan zeggen dat ik best tevreden ben – niet met het resultaat. ”Engeland had in de eerste helft moeite om een ​​grote bedreiging te vormen, totdat Nikita Parris op de slotmomenten een redding bracht van Stephanie Labbe. Na de pauze gooide Toni Duggan een schot nipt naast terwijl de gastheren een aantal pogingen registreerden zonder de impasse te doorbreken. voetbaltenue messi kind op de follow-up nadat de aanval van Nichelle Prince de lat had geraakt. Neville voegde toe:

Ik denk dat we de goede kant op gaan. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.