voetbaltenue kopen Jose Mourinho is beschuldigd van wangedrag

voetbaltenue kopen Jose Mourinho is beschuldigd van wangedrag na zijn aanvallende scheidsrechter Mark Clattenburg tijdens de rust tijdens het weekendtotaal van Manchester United tegen Burnley.

In de verklaring van de voetbalbond zou Mourinho ‘beledigende en / of beledigende woorden jegens een wedstrijdofficial’ hebben gebruikt. Hij heeft tot vrijdag 4 november 18.00 uur de tijd om op de aanklacht te reageren.

Mourinho was woedend nadat Clattenburg Matteo Darmian geen strafschop in de eerste helft had toegekend nadat hij leek te zijn geknipt door Burnley rechtsback Jon Flanagan.

De United-manager bekeek de tweede helft vanaf de tribune en zou nu geconfronteerd kunnen worden met een one-game zijlijnverbod en een boete, nadat hij in rekening is gebracht voor opmerkingen die hij maakte over scheidsrechter Anthony Taylor voorafgaand aan de wedstrijd van vorige maand in Liverpool.

United heeft een bewogen geschiedenis met Clattenburg. In november 2007 stuurde Clattenburg een verontwaardigde Sir Alex Ferguson naar de tribune tijdens de 1-0 nederlaag van United bij Bolton nadat de Schot heftig klaagde over de behandeling van Patrice Evra door Bolton-spits Kevin Davies. Ferguson voetbaltenue tottenham hotspur kreeg een zijlijnverbod van twee wedstrijden.