Manchester United-aanvaller Zlatan Ibrahimovic gelooft voetbalshirt met naam kind dat zijn teamgenoten

Manchester United-aanvaller Zlatan Ibrahimovic gelooft voetbalshirt met naam kind dat zijn teamgenoten hun meedogenloze kant moeten laten zien als ze met succes willen vechten voor een Champions League-ligplaats.

De Zweed scoorde 13 doelpunten in 22 optredens sinds hij bij de mannen van Jose Mourinho tekende, maar maakte zich schuldig aan het verkwisten van zijn eerlijke kansen als onderdeel van een winloze Premier League-run die zich begin november uitstrekte naar Swansea.

United gaat het weekend negen punten van de top vier in, met als vijfde plaats Tottenham Hotspur de bezoekers van Old Trafford op zondag.

Maar na een serie van drie opeenvolgende lotingen in de manchester united tenue kind competitie na 90 minuten domineren van de wedstrijd, heeft Zlatan United opgeroepen om sterker te worden in de slotfase van de wedstrijd in de zoektocht naar drie punten.

“We willen elke wedstrijd die we spelen afbreken”, zei Ibrahimovic. “Maar zolang je de kansen creëert, scoor je.

“Maar je moet ook de drie punten halen. Dat is belangrijker, maar je kunt de drie punten halen door met 1-0 te winnen, niet alleen met 4-0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *