De passie en het verlangen van voetbaltenue Pep Guardiola

De passie en het verlangen van voetbaltenue Pep Guardiola om te winnen heeft volgens de nieuwe aanwinst John Stones een stimulerend effect gehad op de selectie van Manchester City.

City heeft vijf wedstrijden achter elkaar gewonnen sinds Guardiola het overnam en bovenaan de Premier League-tafel zit voor de Manchester derby van volgend weekend.

Hun optreden tegen West Ham tijdens hun laatste optreden viel in het oog – en Stones gelooft dat Guardiola de eisen drijft.

“Het is gewoon hoe gepassioneerd hij is,” vertelde Stones

de onafhankelijke

. “Ik denk dat dat echt van alle jongens afwrijft – de hartstochtelijke kant ervan.
“De beste willen zijn en elke wedstrijd en voetbaltenue kind barcelona elke uitdaging die op ons afkomt, willen winnen. Ik denk dat dat het enige is dat ik zou kunnen zeggen. ”

Stones worstelde vorig seizoen voor vorm bij Everton en werd uit de ploeg gehaald door Roberto Martinez, die sindsdien de Belgische baas heeft overgenomen.

De 22-jarige zegt dat het een moeilijke periode was, maar gelooft dat de verhuizing naar City een positief effect op hem heeft gehad – niet in de laatste plaats omdat hij samenwerkt met een manager die volgens hem de beste ter wereld is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *