De agent van Sergio Aguero heeft het mysterie over baby voetbalshirt de toekomst van Manchester City

De agent van Sergio Aguero heeft het mysterie over baby voetbalshirt de toekomst van Manchester City verdiept door te beweren dat hij GEEN verlengd contract heeft getekend.

De club zweeg over beweringen dat Kun in 2016 pen op papier zette met een verlenging van een jaar, ontworpen om hem tot 2020 in het Etihad Stadium te houden.

City had afgelopen zomer hints laten vallen dat ze de nieuwe deal zouden aankondigen tijdens hun rondreis door China, maar die aankondiging is nooit gebeurd.

Vervolgens vertelde Pep Guardiola op een persconferentie in januari dat de deal was gesloten en zei: “Hij heeft al een contractverlenging getekend. Sergio zal hier blijven tot hij besluit hier niet te zijn. ‘

Aguero zei zelf in februari dat hij “drie jaar” over had op zijn contract.

Maar Hernan Reguera, vice-president van Aguero’s managementbedrijf Eleven GT, heeft opnieuw het water vertroebeld door te suggereren dat hij nog maar TWEE jaar over heeft – hoewel hij fans geruststelde dat er op dit moment geen vooruitzicht is dat Aguero vertrekt.

Aguero’s agent bevestigde opnieuw dat er een goede relatie was tussen de speler en manager Pep Guardiola
Het werd door de Italiaanse website aan Reguera voorgelegd

TMW

dat het contract van Aguero in de zomer van 2019 afloopt en hem werd voetbaltenue liverpool gevraagd of verlenging een mogelijkheid is.
Hij antwoordde: ‘Nee, we hebben er voorlopig niet over gesproken, en daar vinden we het prima mee.

‘Hij heeft nog twee jaar op zijn contract en de man is blij, net als de club. Geen nieuws voor nu, we gaan zo door. ‘

Gevraagd of er iets was in de geruchten dat Aguero deze zomer naar Inter Milan zou kunnen gaan, met Gabriel Jesus die nu een echte uitdaging voor zijn plaats presenteert, en met City achter Arsenal-ster Alexis Sanchez aan, antwoordde Reguera: “Er is geen twijfel en angst – Sergio blijft zeker in Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *