De mannen van Antonio Conte verkeren in voetbalshirts kids

Eden Hazard heeft zijn ogen stevig gericht op Manchester City en Liverpool terwijl Chelsea hun titelrivalen bekijkt.

De mannen van Antonio Conte verkeren in voetbalshirts kids een geweldige vorm voorafgaand aan de crunch-clash van zaterdag op de Etihad, nadat ze hun laatste zeven competitiewedstrijden hebben gewonnen om bovenaan de tafel te zitten met een derde van het seizoen voorbij.

De Belgische spelmaker Hazard is elke wedstrijd van dat winnende punt begonnen, en teamgenoot Diego Costa is ook in geweldige vorm.

Hij heeft dit seizoen tien competitiedoelpunten, een cijfer dat alleen Sergio Aguero kan evenaren – zijn brace bij Burnley bracht hem in dubbele cijfers voor de campagne.

Chelsea werd begin vorig seizoen met 3-0 weggeblazen in de Etihad, wat voortijdig een teken was van de titelreferenties van City, maar markeerde nog een stap naar het einde van de weg voor Jose Mourinho bij de club in West-Londen.

Een hattrick van Aguero op Stamford Bridge bezorgde Manuel Pellegrini een competitiedubbel boven Chelsea in zijn laatste seizoen bij de club, en Hazard weet precies hoe moeilijk het zal zijn om hun winnende serie ook na het weekend te behouden.

‘We weten dat het daar altijd moeilijk is om te winnen’, zei hij.

“Ze hebben gewonnen in Burnley en ze hebben veel goede spelers – Aguero en [Kevin] De Bruyne. Ik hoop dat het een goede wedstrijd wordt en als we daar kunnen winnen, zal het goed zijn.”

‘Twee maanden geleden gingen we naar Arsenal en waren nog niet klaar, voetbaltenue real madrid maar nu weten we wat we moeten doen. We zullen alles geven en klaar zijn voor het spel.

‘Man City en Liverpool zijn beide goed. Als we daar aan het einde willen zijn, moeten we boven hen eindigen. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *