Friends Arena in voetbaltenue kind met naam Stockholm en tegen de tijd

Zlatan Ibrahimovic is op een eenmansmissie om ervoor te zorgen dat hij een emotionele finale heeft voor zijn debuut Manchester United-seizoen in Zweden op 24 mei.

De Europa League-finale vindt plaats in de Friends Arena in voetbaltenue kind met naam Stockholm en tegen de tijd van de finale zal de Zweedse FA een bronzen beeld van de jaarlijkse speler van het jaar hebben gebouwd buiten het stadion ter ere van de grote Zlatan.

Hij is misschien een Malmö-man, maar de 35-jarige denkt dat hij weer in zijn thuisland centraal staat en zelfs zijn eigen sculptuur op het podium zet.

Ibrahimovic bracht zijn Euro-tally in het toernooi naar vijf doelpunten in vier starts voor de Reds en zorgde voor een gelijkspel dat volgende week lastig kon zijn in Saint-Etienne in één fase, lijkt nu een formaliteit.

Het was bijna 12 maanden tot de dag sinds United afgelopen februari hun dybala shirt kind steun gaf aan een van hun meest gênante Europese nachten in Denemarken.

Het was de laagste van de dieptepunten in de Deense buitenpost van Midjytlland toen de langzame, pijnlijke neergang onder Louis van Gaal de diepte in dook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *