omdat de voetbaltenue mbappe club dacht dat een tijdperk

Stefano Pioli zag “een vreemd spel” toen Fiorentina Sampdoria met 3-2 versloeg in de Coppa Italia en schetste waar zijn ploeg kan verbeteren.

De altviool stond tweemaal voor en zette zich terug, maar won uiteindelijk met 3-2 dankzij een last-minute penalty van Jordan Veretout.

Ze zullen Lazio of Cittadella tegenkomen in de kwartfinale op 26 december.

“Het was een vreemde game en we dachten er te veel over om goedkope voetbalshirts het te beheersen als er ruimtes waren om problemen voor de oppositie te veroorzaken,” vertelde de coach aan Rai Sport.

“Ik bedank Khouma Babacar, omdat hij ondanks zijn onwelheid vóór de aftrap speelde. Het was een goede prestatie van hem, maar hij moet niet op zijn lauweren rusten, want hij heeft het vermogen om altijd zo te spelen.

“Veretout moet het lezen van de game verbeteren, want hij is fantastisch in duels van één tegen één, maar kan het beter doen in zijn bewegingen. Het is gewoonlijk erg moeilijk voor buitenlandse spelers om zich aan te passen aan Italië, maar Veretout is de uitzondering op de regel. Ik werkte met Radja Nainggolan en ik denk dat Veretout dicht bij hem kan komen.

“We hebben de afgelopen zomer veel veranderingen aangebracht, omdat de voetbaltenue mbappe club dacht dat een tijdperk ten einde was en we de basis voor de toekomst moesten leggen.”

Pioli werd gevraagd naar de berichten dat Milan Badelj Florence in januari zou kunnen verlaten.

“We houden verschillende situaties in de gaten en als er een mogelijkheid is om de ploeg te verbeteren, dan zullen we proberen het te nemen. Badelj is niet in onze gedachten voor januari. ‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *