thuiswedstrijden in de mbappe tenue Champions League gewonnen

Shakhtar Donetsk Coach Paulo Fonseca is van mening dat ze met een grotere marge dan 2-1 hebben gewonnen. Roma zou Alisson moeten bedanken. ‘

De Giallorossi hadden het beste van de eerste helft en gingen vooraan door Cengiz Under, maar Facundo Ferreyra kwam op een verdedigende fout terecht en Fred draaide een vrije trap in de onderkant van de bar.

Bruno Peres maakte ook de poging van Ferreyra van de lijn af in de voetbaltenue mbappe rust en de tweede etappe van deze Champions League-ronde van 16 wordt op 13 maart in Rome gespeeld.

“We waren erg goed begonnen en we creëerden de eerste scoringskans, zelfs als er niemand was om het af te maken”, zei de coach tijdens zijn persconferentie.

“Halverwege gaf ik aanwijzingen aan mijn team over hoe ik Rome kon aanvallen en ben ik blij met de manier waarop ze mijn suggesties hebben toegepast.

“We waren lichamelijk in goede vorm, en ik kan je verzekeren dat het niet eenvoudig is na zo’n lange winterstop. We hadden een grotere marge kunnen winnen en Rome moet Alisson bedanken, want hun keeper heeft een aantal buitengewone saves uitgevoerd. ”

Shakhtar heeft dit seizoen alle thuiswedstrijden in de mbappe tenue Champions League gewonnen en versloeg ook Napoli met 2-1 in de groepsfase.

“Ik denk dat het een toeval is. Het is erg moeilijk om tegen Italiaanse partijen te spelen, vooral als je achteraan zit, want ze zijn defensief goed georganiseerd. ”

Shakhtar verloor verdediger Serhiy Kryvstov in een slecht verstuikte enkel in de eerste helft.

“Na het eerste onderzoek kan ik zeggen dat hij een paar weken vrij zal zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *