zoek was naar voetbalshirt mbappe een doelpunt

De Zweedse spits was vrijwel zeker al in Rusland begonnen, nog voordat hij werd verbannen door de FA voor een schijnbare elleboog op Tyrone Mings.

Nu is hij uitgesloten van de volgende drie binnenlandse wedstrijden van Manchester United tegen Chelsea, Middlesbrough en West Brom, het is nog waarschijnlijker.

Jose Mourinho zal geïrriteerd raken als hij zijn belangrijkste voetbaltenue kind goedkoop doelpuntenmaker voor drie wedstrijden verliest tijdens een belangrijk deel van het seizoen.

Maar Ibrahimovic zal in ieder geval vers zijn voor beide wedstrijden van een lastige gelijkspel tegen Rostov in een competitie die er in de loop van het seizoen steeds meer uitziet als United’s beste kans op Champions League-voetbal.

Ander Herrera
Het was een verrassing toen Ander Herrera op de bank werd genoemd voor het bezoek van Bournemouth aan Old Trafford op zaterdag.

En het was zelfs meer een schok dat, toen United op zoek was naar voetbalshirt mbappe een doelpunt in de tweede helft, Mourinho Marouane Fellaini als een diepe middenvelder in plaats van de Spanjaard gooide.

Rested in het weekend, Herrera is een waarschijnlijke starter in het Olimp-2-stadion op donderdagavond.

Dat hij werd gered voor de laatste 16 finalewedstrijd van de Europa League is misschien een kleine hint over welke concurrentie nu de prioriteit van Mourinho is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *