En de punten werden veiliggesteld door Juric toen Goedkope Voetbalshirts Kopen hij zes minuten later naar huis stak

Australië begon de laatste groepsfase van AFC Wereldbeker kwalificatie met een comfortabele 2-0 overwinning op Irak dankzij de goals van Massimo Luongo en Tomi Juric.

De Socceroos domineerden lange tijd in Perth en kregen hun beloning in de 58e minuut toen QPR-middenvelder Luongo de opening sloeg, met Juric als assist.

En de punten werden veiliggesteld door Juric toen Goedkope Voetbalshirts Kopen hij zes minuten later naar huis stak, terwijl hij zich omdraaide vanuit Mark Milligan’s flick-on vanuit een hoek.

De mannen van Ange Postecoglou zullen er twee van maken in een zware groep B die ook Japan en Saoedi-Arabië kent wanneer zij dinsdag in Abu Dhabi de Verenigde Arabische Emiraten opnemen.

Australië had binnen de openingsminuut de score kunnen openen, Juric dwong Mohammed Hameed tot actie.

Brad Smith vond vervolgens Mathew Leckie met een pinpoint-kruising, maar de luskopbal van Ingolstadt kwam in de paal.

Irak ging dicht bij het doorbreken van de patstelling tegen de rennende beweging, alleen om te zien hoe de sprongen van Ahmed Yaseen Gheni bruisend over Mat Ryan’s doel vlogen.

Maar Australië begon de tweede helft met hernieuwde kracht en Goedkope Voetbalshirts Kopen zag Aaron Mooy de dwarsbalk kletterden en Juric verachtte een goudgerande kans voordat de doorbraak eindelijk was aangebroken.

Juric brak los aan de rechterkant, met Luongo timing zijn run perfect om de lage levering in het net te zetten.

De indrukwekkende Juric kreeg toen het doel dat zijn toneelstuk verdiende om een ​​welverdiende overwinning te bezegelen toen Australië een sterke start maakte in hun poging de Wereldbekerfinale voor de vierde achtereenvolgende keer te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *