Spanje vernedert Argentinië, Engeland en Italië in evenwicht op Wembley

Spanje heeft dinsdag in een oefeninterland gehakt gemaakt van Argentinië (6-1). Engeland slaagde er niet in na het Nederlands elftal ook Italië te verslaan (1-1) en België had geen enkele moeite met Saudi-Arabië: 4-0.
In het Wanda Metropolitano leidde uitblinker Isco de Spaanse ploeg met drie goals langs Argentinië, waarvoor Ajacied Nicolas Tagliafico negentig minuten meedeed als linksback.

De overige Spaanse goals in het stadion van Atletico Madrid kwamen op naam van Diego Costa, Thiago en Iago Aspas. Nicolas Otamendi had tussendoor iets teruggedaan namens de Argentijnen.

Sterspeler Lionel Messi ontbrak vanwege een blessure nog bij de verliezend finalist van het vorige WK, die vrijdag nog wel met 2-0 van Italië had gewonnen. Spanje speelde toen met 1-1 gelijk tegen regerend wereldkampioen Duitsland.

België rekent eenvoudig af met Saudi-ArabiëZie ook: Spanje vernedert Argentinië, Engeland en Italië in evenwicht op Wembley
Engeland-Italië
Op Wembley kwamen Engeland en Italië een remise overeen. Spits Lorenzo Insigne maakte in de 87e minuut vanaf de penaltystip de openingstreffer van Jamie Vardy ongedaan.

Afgelopen vrijdag won het Engeland van bondscoach Gareth Southgate nog met 0-1 van Oranje. Jesse Lingard bezorgde de ‘Three Lions’ toen de winst in de Johan Cruijff Arena.

VoetbalZie ook: Van Marwijk met Australië gelijk tegen Colombia, oefenzege Marokko
België
België ondervond weinig weerstand van Saudi-Arabië. In Brussel trok de ploeg van bondscoach Roberto Martinez met 4-0 aan het langste eind.

Romelu Lukaku was twee keer trefzeker in het Koning Boudewijnstadion. Michy Batshuayi en Kevin De Bruyne, op aangeven van Lukaku, maakten het kwartet vol voor de ‘Rode Duivels’.

Met Jan Vertonghen, Dries Mertens en Toby Alderweireld verschenen drie voormalig Eredivisiespelers aan de aftrap. Thomas Vermaelen en Moussa Dembélé vielen na rust in.

Het spektakelstuk tussen WK-gangers Polen en Zuid-Korea eindigde in 3-2, Servië won in Londen met 2-0 van Nigeria en Zweden leed een 1-0 nederlaag tegen Roemenië.

Welkom bij onze blog om meer nieuws over Goedkope Voetbalshirts te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *