TEODORCZYK BIJ MEERDERE CLUBS AANGEBODEN

Lukasz Teodorczyk scoorde vorig seizoen met de regelmaat van de klok. Anderlecht legde de Poolse spits vast voor 5 miljoen euro. Maar dit seizoen bakt hij er niets van. Bij Anderlecht leken ze Teodorczyk liever kwijt dan rijk. Al moest daar winst bij komen kijken!

Na Robert Beric en Hamdi Harbaoui mocht ook Lukasz Teodorczyk weg. Hij werd aangeboden bij HSV, Girondins Bordeaux, Malaga en nog wat andere ploegen. Die clubs toonden geen concrete belangstelling. Wat geen verrassing is als je de cijfers van Teodorcyzk dit seizoen bekijkt.

Atalatanta Bergamo zag wel wat in de Poolse aanvaller. Afgelopen zomer betaalden ze 8 miljoen euro voor Timothy Castagne van KRC GenK. De rechtsachter veroverde een basisplaats bij de Italiaanse subtopper.

Bij Anderlecht dachten ze een mooie winstmarge te kunnen boeken met een verkoop van Lukasz Teodorczyk. Maar de vraagprijs was te hoog voor Atalanta Bergamo.

Teodorczyk loopt dus nog bij Anderlecht rond. In een sfeer van weinig vertrouwen. Hein Vanhaezebrouck kan ‘Teo’ niet links laten liggen. In de aanval kwam er alleen Lazar Markovic bij. Sofiane Hanni verliet Anderlecht eveneens. Markovic, Teodorczyk en Ganvoula, daar moet Vanhaezebrouck het mee doen.

Welkom bij onze blog om meer nieuws over Goedkope Voetbalshirts te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *