WIN STRAKS NET ALS NEYMAR, LEWANDOWSKI EN MESSI VEEL GELD

Kan Anderlecht de schade beperken tegen Bayern München? Robert Lewandowski scoorde al 41 keer in de Champions League, de spelers van Anderlecht zitten samen aan vier goals. Hoeveel goals lukt PSG thuis tegen Celtic? En wat doet Lionel Messi met FC Barcelona tegen Juventus?

Het uitgangspunt: wat zou je kunnen verdienen als je 10 euro inzet op die drie matchen?

We beginnen met RSC Anderlecht – Bayern München. Als Anderlecht de Duitse recordhouder verslaat, wordt jouw inzet vermenigvuldigd met 13,50. Een gelijkspel is goed voor een odd van 6,15. Maar we slaan een andere weg in, tussen de meer dan 324 wedopties.

Dat Robert Lewandowski scoort, ligt voor de hand, maar we kiezen voor Henry Onyekuru als eerste doelpuntenmaker in deze match. Dan wordt 5 euro omgetoverd tot 70 euro.

Over naar het Parc des Princes voor de clash tussen PSG en Celtic. De offensief ingestelde flankverdediger Dani Alves scoort en krijgt een kaart. Onze 5 euro wordt met die tweede keuze omgezet naar 1.470 euro.

En Juventus-FC Barcelona? De Catalanen bleven bij Olympiakos op een brilscore steken. Misschien wordt het opnieuw van dat in de Juventus Arena. Dus een gelijkspel. Van 5 euro naar 4.851 euro.

Welkom bij onze blog om meer nieuws over Goedkope Voetbalshirts te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *