voetbaltenue real madrid Gevraagd of het Europese voetbal

voetbaltenue real madrid Gevraagd of het Europese voetbal een steile leercurve is geweest, zei Loftus-Cheek: “Eerlijk gezegd is het niet veel anders. Het is nog steeds een hoog voetbalniveau en spelen onder de lampen op Stamford Bridge is altijd een geweldig gevoel.

“Het enige wat ik zou zeggen over spelen in de Europa League is dat je mentaal sterk moet zijn.

“Reizen naar terreinen met een vijandige atmosfeer en proberen te winnen, en het uitspelen op velden die misschien niet de beste zijn, is zwaar, dus je moet ingeschakeld zijn.”

Loftus-Cheek hielp Chelsea door naar de kwartfinales van de Europa League 2018/19 en noteerde onderweg een eerste senior hattrick.

Een ontmoeting met Slavia Praag is het volgende op de agenda voor de Blues en succes in de competitie zou de ploeg van Maurizio Sarri – die zesde staat in de Premier League – een alternatieve route naar de Champions League voor volgend seizoen kunnen bieden.

Loftus-Cheek zei over de nadruk die erop wordt gelegd: “Het is duidelijk niet de Champions League, maar het is nog steeds een grote competitie en ik denk dat we goed genoeg zijn om voetbaltenues kids die te winnen.

“Europees voetbal spelen is iets waar je ieder seizoen naar uitkijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *